И Гуинет Полтроу ляга под ножа, ще си повдига бюста

Американската актриса Гуинет Полтроу е поредната знаменитост, която възнамерява да си придаде повече сексапил, като легне под ножа, за да коригира бюста си. 38-годишната звезда била недоволна от формата, която гърдите и придобили след двете й б

2011-08-17 17:17:22
И Гуинет Полтроу ляга под ножа, ще си повдига бюста
Американската актриса Гуинет Полтроу е поредната знаменитост, която възнамерява да си придаде повече сексапил, като легне под ножа, за да коригира бюста си.

38-годишната звезда била недоволна от формата, която гърдите и придобили след двете й бременности и кърменето на децата й. Ето защо тя взела решението да се подложи на операция за повдигане на бюста, но без слагане на силикон.

„Преди подобни корекции не ме блазнеха и все още не искам да си слагам силикон, ботокс или каквото и да било друго. Но да възстановя предишната форма на гърдите си след кърменето – защо не? Няма нищо лошо да върна нещата така, както са си били преди”, коментира Полтроу.

Дали обаче актрисата наистина ще успее да устои на изкушението да не напълни гърдите си със силикон, а само да ги повдигне? Редица знаменитости твърдят, че са го направили, но малко са тези, които казват истината.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия